Thalion

A franciaországi Bretagne-ban, az Iroise tenger partján található a Thalion kozmetikai laboratórium. Az algák szakértőjeként ismert cég több mint száz éve foglalkozik a tengerparti sziklákon és a tengerben élő algák kitermelésével és feldolgozásával. Ez az egyedülálló módszer lehetővé teszi, hogy az értékes algák megőrizzék eredeti minőségüket, s hogy új formulába zárva szállítsák a szépség és a jólét elixírjét.

Az algákat a tengerből való betakarításuk után nedves környezetben, az élő sejtek működését megőrizve szállítják a telephelyre és a begyűjtéstől számított 24 órán belül feldolgozzák.

Az eredmény: tiszta, friss algakivonat a legértékesebb alkotórészekkel. THALION egyedi szakértelmének egyik titka, hogy az algákat a tengerből való betakarításától egészen a termékek végleges előállításáig minden fázist a legnagyobb körültekintéssel és szakmai tapasztalattal végzi.

A THALION Laboratórium így a leggazdagabb választékban és a leghatékonyabb tengeri aktív hatóanyagokat kifejlesztve biztosítja a termékek magas minőségét.

SENSI-MARINE ÉRZÉKENY BŐR KEZELÉS

Valódi kényeztetés és védelem, az isteni Sensi-Marine érzékeny bőr arckezelés már az első alkalom után enyhíti az érzékeny, kiporosodott bőr tüneteit. Új aktív tengeri hatóanyagok segítik a törékeny és stresszes bőr megnyugtatását, kiegyensúlyozását és védelmének megerősítését. A kezelés hatékonyságát az új fejlesztésű ALGOCALM nyugtató termékek, az új Force Marine nyugtató ampulla és az új Sensi-pro nyugtató maszk biztosítja.

Igazi gondoskodás bizonyított hatékonysággal, hogy a kellemetlenség érzése eltűnjön és valódi komfort lépjen a helyébe.

21.000,-

INTENZÍV FESZESÍTŐ&LIFTING ANTI-AGING ARCKEZELÉS

Kezelés célja: az arckontúr újraformálása, átalakítása és feszesítése.

Ideális bőrfeszesítő arckezelés, mely globális hatást nyújt a bőr tónusának és rugalmasságának visszanyeréséhez. A kezelés középpontjában az élvonalbeli tengeri és tudományos szakértelem és a feszesítő manuális technikák kombinációja áll.

21.000,- 

SEJTMEGÚJÍTÓ ANTI-AGING ARCKEZELÉS

Ezt a bőrmegújító, tengeri AHA-ban, mikro-dermabráziós összevetőben és enzimekben gazdag arckezelést kifejezetten az érett, matt és megereszkedett bőr számára fejlesztették ki. A sejtmegújulást intenzíven serkentve "új bőr” hatást biztosít. A bőr tömörsége, feszessége javul és nagyon látványos a ragyogást fokozó hatása.

21.000,-  

INTENSE WHITE HALVÁNYÍTÓ ANTI-AGING ARCKEZELÉS

Az új halványító arckezelés 360fokos - komplex mechanizmussal megelőzi új pigmentfoltok kialakulását, halványítja a meglévő foltokat és egyenletes arcszínt biztosít.  A fejlesztés középpontjában az új Pylawhite ® szabadalmazott aktív hatóanyag áll, mely C-vitaminnal és Niacinamide - B3-vitaminnal kiegészítve célzott és globális halványító hatást nyújt.

« Az arcbőr újra fiatalos és ragyogó fényben tündököl »

18.900,-