kozmetika
bemutatkozás árlista akciók galéria, referenciák elérhetőség
kezdőlap
masszázsok
elektromos kezelések
Kleanthous és SonoMatrix8
extrák
honlap ajánlása
vendégkönyv
akciós kupon

 
E-mail cí­m

facebook

KLEANTHOUS és SONOSTAR MATRIX8

 
 

KLEANTHOUS filozófiája

A szépség és a fiatalság iránti vágy egyidős az emberiséggel. Dr.med. Panaijotis Kleanthous egy biológus kutatási eredményeit felhasználva felfedezte a sejtjeinkben megtalálható, ún. cell supporting molekulát (c.s.m.). Ez egy információhordozó molekula, amely a szervek regenerációs képességéért felelős. A cell supporting molekulák 25. életévünkig elegendő mennyiségben vannak jelen sejtjeinkben. A kor előrehaladtával számuk fokozatosan csökken, ezáltal csökken a sejten belüli, és a sejtek közötti információcsere is. Ez az információcsere a sejtműködés fenntartásához és a kielégítő sejtképződéshez elengedhetetlenül fontos. KLEANTHOUS alapelve a bőr struktúrájának c.s.m. molekulákkal történő állandó megújításán alapul. 

A cell supporting molekulák hatásmechanizmusa

A bőr öregedésének sok oka van. Az öregedés jeleinek, melyek különösan az arcon, a nyakon és a dekoltázson tűnnek fel és zavaróak, fő oka a sejten belüli információcsere csökkenése és a salakanyag mennyiségének növekedése. A sejtplazmában található speciális információhordozó fehérjék a cell supporting molekulák súlya rendkívül kicsi, így könnyen behatolnak a bőr mélyebb rétegeibe.
A hatóanyagok bőrbe juttatásához Dr. Kleanthous kifejlesztett, és elsőként a világon 1989-ben a kozmetika szolgálatába állított egy ultrahang készüléket.

KLEANTHOUS SONOSTAR MATRIX8

Az ultrahang olyan hanghullám, amelyet az emberi fül nem képes észlelni. Az ultrahang hanghullámai nagyon magasak, 20.000 rezgés/másodperc (Hz) fölötti tartományban vannak. Rezgései megnyitják a bőrt a legkisebb hatóanyagok előtt. 

A bőr ultrahanggal történő kezelése során megnövekszik a sejtközötti állomány, és a salakanyagok eltávozhatnak. A salakanyagok nagyon sok nedvességet vonnak el a bőrből. Ezek távozásával a bőrsejt ismét több nedvességet képes felvenni és tárolni. Az így megjavított nedvességháztartás lehetővé teszi a bőr újraaktiválását. A salakanyagoktól megtisztított bőr a hatóanyagokat is jobban képes felvenni.

A biorezonancia-terápia feltalálója Dr. Franz Morell szerint az egészséges ember teste mindig rezgéseket hoz létre. Az egészségtelen rezgésmintát a betegség kifejeződésének tartotta. Napjainkban a környezeti hatások testünk egyensúlyát felborítják, természetes rezgéseit elhangolják. A levegő gázai, a vízben oldott mérgező anyagok, a stressz, a mozgáshiány, a kevés folyadék fogyasztás, a drogok, alkoholok, gyógyszerek mind rombolják egészségünket. A környezetünkben található elektromos készülékek (mobiltelefon, mikrohullámú sütő, stb.) által kibocsátott elektroszmog mind akadályozza szervezetünk optimális működését. 
A KLEANTHOUS Sonostar Matrix8 készülék olyan modulált frekvenciákkal működik, amelyeket a biorezonancia felismerései alapján számítottak ki és a bőr energetikai diszharmóniáit egyenlíti ki. 

Színterápia: a fényspektrum az elektomágneses spektrum azon speciális része, amelyet az emberi szem észlelni képes, 380 nm-től 750 nm-is terjed.

A színek és azok hatás a pszichére és a testre
SÁRGA: a Nap színe, fényt, jókedvet, örömet közvetít. A tudást, a bölcsességet, az értelmet és a logikát jelképezi.
Test: erő, idegrendszer
NARANCS: a lemenő Nap színe, az optimizmus, az életöröm szimbolikus színe. Őszinteséget, közvetlenséget és fiatalosságot, egészséget, önbizalmat jelez.
Test: anyagcsere
PIROS: a tűz színe, figyelmet ébreszt, vitalitást és energiát, szerelmet, szenvedélyt garantál.
Test: aktivitás, vérrel való ellátottság
IBOLYA: egy méltóságteljes szín, az inspiráció, a misztika, a mágia és a művészet színe. Egy rendkívüli, extravagáns szín, amelyet jámborsággal, bűnbánattal és az áldozatkészséggel is összefüggésbe lehet hozni.
Test: salaktalanító, tisztító
KÉK: az ég színe, a nyugalmat, a bizalmat, a kötelességtudást, a szépséget és a sóvárgást jelképezi.
Test: ellazulás, gyomor-bél
CIÁN: vagy türkíz, a tenger színe egy verőfényes napon. Éberséget, tudatosságot, tisztaságot, szellemi nyitottságot és szabadságot közvetít.
ZÖLD: a rétek, erdők színe, a nagyvonalúságot, a biztonságot, a harmóniát, a reményt és az élet megújulását szimbolizálja.
Test: megnyugvás, enyhítés

Hogyan hat a MATRIX-THERAPY?


Matrix-therapy alatt a bőrben levő szövetrétegek célzott stimulációját értjük a modulárisan programozott ultrahang-frekvenciák, a definiált, multikróm spektrumfény és a KLEANTHOUS termékpaletta segítségével. Ezáltal megtörténik a bőr salaktalanítása, az anyagcsere-folyamatok aktiválódnak és beindul a proteinek újraképződése. 

Hogyan hat a pulzáló ultrahang és a fény a bőrben?

  • A szövetek salaktalanítása
  • A vérrel való ellátottság elősegítése
  • A nyirokkeringés aktiválása
  • A kollagénrostok aktiválása
  • A fibroblasztok aktiválása
  • Anyagcserefolyamatok fokozása
KLEANTHOUS 24/7 kezelés: 20.000,- 
KLEANTHOUS 24/7 kezelés + arctisztítás: 23.000,- 


Ultrahang KLEANTHOUS 24/7 szérummal és Sonostar Matrix8 géppel: 11.000,-
(letisztítás, radír, tonik, szérum+sonogél+Sonostar Matrix8, pakolás, zárókrém)

Arcmasszázs KLEANTHOUS krémmel: 6.000,-
Ultrahang Sonostar Matrix8 géppel: 5.600,-
KLEANTHOUS 24/7 pakolás: 5.000,-

Felhívom Vendégeim figyelmét, hogy az optimális hatás elérése érdekében ajánlatos a KLEANTHOUS kezelések teljes termékpalettáját igénybe venni, mert szinergikusan, egymást erősítve fejtik ki hosszan tartó hatásukat!