Kleanthous

A prémium kategóriás kozmetikai márkát Dr.med. Panaijotis Kleanthous hozta létre. KLEANTHOUS alapelve a bőr struktúrájának c.s.m. molekulákkal történő állandó megújításán alapul. Sejtjeinkben megtalálható egy információhordozó molekula, amely a szervek regenerációs képességéért felelős, ez az ún. cell supporting molekula (c.s.m.).

  • A cell supporting molekulák 25. életévünkig elegendő mennyiségben vannak jelen sejtjeinkben.
  • A kor előrehaladtával számuk fokozatosan csökken, ezáltal csökken a sejten belüli, és a sejtek közötti információcsere is. Ez az információcsere a sejtműködés fenntartásához és a kielégítő sejtképződéshez elengedhetetlenül fontos.
  • A sejtplazmában található speciális információhordozó fehérjék a cell supporting molekulák súlya rendkívül kicsi, így könnyen behatolnak a bőr mélyebb rétegeibe.
  • A hatóanyagok bőrbe juttatásához Dr. Kleanthous kifejlesztett, és elsőként a világon 1989-ben a kozmetika szolgálatába állított egy ultrahang készüléket, ez a Sonostar Matrix8, ami biorezonanciával és fényterápiával teszi teljessé a c.s.m molekulák maximális hasznosulását a bőrben.