kozmetika
bemutatkozás árlista akciók galéria, referenciák elérhetőség
kezdőlap
masszázsok
elektromos kezelések
Kleanthous és SonoMatrix8
extrák
honlap ajánlása
vendégkönyv
akciós kupon

 
E-mail cím

facebook

Extrák

 
 
Új!Epilfree tartós szőrtelenítés: Az Epilfree izraeli fejlesztésű, gépek nélküli, tartós szőrtelenítési eljárás, ami csökkenti a nem kívánt szőr mennyiségét bőr és szőrszíntől függetlenül. Gyantázás után használjuk, csupán 5-10 percet vesz igénybe, biztonságos és fájdalommentes. 
Lépései a legjobb eredmény elérése érdekében:
1. Kezelés előtt: A vendég tiszta bőrrel érkezzen, ne használjon arckrémet, sminket.
2. Gyantázás vagy csipeszelés
3. Aktivátor, mely 3 perces hatóidő alatt kitágítja a szőrtüszőket
4. Tonizáló bemasszírozása
5. Kezelés után 6 órán keresztül ne érje víz, krém, smink, olaj a kezelt felületet. Tilos az edzés, szaunázás 6 órán keresztül. 24 órán keresztülnem szabad napozni.

A kezelések ütemezését a szőr hossza határozza meg (2.5-5 mm) és nem az idő.

Egyéni sminkoktatás: A 2 órás foglalkozás alatt a vendég megtanulja a nappali smink elkészítésének lépéseit, megismerkedik az ecsetfajtákkal, azok használatával. Megbeszéljük milyen sminkszerek kellenek egy piperetáskába.


Növényi őssejtes kezelés: Mivel a botox a kozmetikában nem alkalmazható, a kozmetikai ipar növényi botox-szal és alma őssejtekkel váltotta ki. A 60 perces kezelés során ultrahang segítségével juttatjuk a bőrbe a hatóanyagokat. Az almaőssejt-kivonatot tartalmazó aktív hatóanyag megnöveli a bőr őssejtejeinek élettartamát. 
25 perces arcmasszázs és feszesítő pakolás segítségével az apró ráncok kisimulnak, a bőr élettel telivé válik. A botox-szerű összetevők (parazsázsa, búzaprotein) serkentik a mikrokeringést, ellazítják a mimikai izmokat, és feltöltő hatásuk következtében kisimítják a vonalakat és a ráncokat.  Ajánlatos kúraszerűen alkalmazni havonta egyszer. 40 év felett ajánlott.


Hyaluronsavas feltöltő kezelés:  A hyarulonsav felelős bőrünk feszességéért, szervezetünk 25 éves korunkig termeli. 40 éves korunkra mennyisége a felére, 60 éves korunkra 10%-ra csökken. A kezelés során ultrahanggal juttatunk hyaluronsavat a bőr mélyebb rétegeibe, amit arc-, nyak-, dekoltázs  masszázzsal dolgozunk a bőrbe. Alga alapú, megszilárduló hyaluronsavas-rózsaszirmos pakolás után hyaluronsavas krém zárja a kezelést. 30 év felett, kúraszerűen ajánlott. A kezelést Yellow Rose termékekkel végzem.


Mézemulzió: Ez a kíméletes gyantázási módszer az arab országokból terjedt el. Összetevői természetes anyagok, így allergiamentes, nem lép fel bőrirritáció és minimális a bőrpír is. Néhány kezelés után megszűnnek a szőrbenövések. Kifejezetten ajánlott lágy és intim testrészek gyantázására. A szőrtelenítést a magyar fejlesztésű SensX rendszerrel végzem.


Fülbelövés:
A Studex rendszerrel végzett fülbelövés higénikus, gyors és pontos. A fülbevalók orvosi fémből készülnek, melyek cseréje tetszőleges ékszerre 6 hét után javasolt.


3D szempilla: A szálakat egyenként ragasztom fel a szempillákra, így a felragasztott pillák csak a természetes szempilla cserélődésével, kb. 4-6 hét alatt távoznak. Sokkal tartósabb, mint a hagyományos műszempillák. A ragasztó nem érintkezik a szemhéjjal. A felrakástól számított 24 órán belül nem érheti víz a szempillákat.Nem lehet göndöríteni, vízálló spirált használni. Csak olajmentes sminklemosóval tisztítsuk! A folyamatosan szép szempillák érdekében 2-3 hetes töltés javasolt.
Felhelyezése 1-1,5 óra és szemenként 80-100 db pillát helyezek fel.